Jakt och fiske byn


Våran by är helt självförsörjande. Vi odlar kol, korn, tomater, potatis, morot, jordgubbar, äpplen, majs, päron, vete och spannmål. Vi har en kvarn, en sjuk stuga på vise ö som den gammlaste i byn bor på. I våran by så har vi djur. Vi har grisar, kor, får, hästar, getter, kaniner, hundar, ankor, gäss, höns, oxar, bin och katter. Av djuren så får vi ägg, läder, mjölk, kött, ull, bacon och honung. Byn har också vägar som man endast kan åka med häst och vagn på. Vi har också hus som vår bybor bor i.


fredag 29 april 2016

Elementa recension 

Spelet är kul och det gäller att tänka snabbt och trycka inte fel. Du kan vara fåraherdar och jägare du levlar upp till olika saker som från fåraherdar till jägare. Du kan träna matte och spela med andra det är kul. Spelet passar alla som gillar matte och tänker snabbt. 

Man ska börja med att skriva namnet på sin man eller kvinna och skriva e post adress och lösenord. Det jobbiga med elementa är det kan laga. Jag skulle vilja att appen inte laga så mycket och inte var så förvirrande. Det är inte svårt att spela och man blir tränad på matte. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar